eConsult

Met eConsult kunt u via deze site een vraag stellen aan de medewerkers van onze praktijk. Uw vraag wordt verwerkt door de assistente en daarna eventueel door gegeven aan een van de huisartsen, onze psycholoog of de verpleegkundige. U kunt binnen 3 werkdagen antwoord verwachten. U krijgt een email waarin aangegeven wordt dat u kunt inloggen om het antwoord op uw vraag te lezen. eConsulten zijn absoluut niet bedoeld voor spoedgevallen. Neem daarvoor telefonisch contact op met ons nummer 020-6653893 of bel 112.

Niet alle medische vragen zijn geschikt voor een eConsult. Een vraag over een nieuwe lichamelijk klacht behoeft lichamelijk onderzoek. Daarom is dit niet geschikt voor een eConsult, maar is een consult bij de huisarts nodig. Ook een nieuwe emotionele klacht kan niet via een eConsult omdat het veel aanvullende vragen van de huisarts behoeft. Ook hiervoor kunt u dus het best een afspraak maken. Wel geschikt voor eConsult kunnen bijvoorbeeld vervolgvragen zijn naar aanleiding van een eerder bezoek of het doorgeven van het vervolg van de reeds bij de huisarts bekende klacht. Ook vragen aan de praktijkverpleegkundige kunnen soms per eConsult als het een vervolgvraag betreft of bijvoorbeeld het doorgeven van eigen metingen. 

Uw vraag wordt net zo vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld als via de telefoon of in de spreekkamer. Het antwoord vindt u op deze site, bij 'Overzicht vraag en antwoord'. Dit overzicht is alleen voor u toegankelijk, met uw wachtwoord.

Kies eerst een onderwerp of medewerker voordat u de vraag stelt. Extra informatie over de onderwerpen vindt u bij 'Toelichting'. Voor informatie over de medewerker klikt u op 'meer informatie'.