Psycholoog (POH-GGZ)

Sinds 2014 werkt Olga van der Schoot in onze praktijk. Ze is GZ-psycholoog en werkt in de functie van POH-GGZ, Praktijk Ondersteuner van de Huisarts in de Geestelijke Gezondheids Zorg. Dat betekent dat ze werkzaam is voor de huisartsenpraktijk en dat iedere ingeschreven patient gebruik kan maken van haar diensten. Ze is aanwezig op woensdag en vrijdagochtend.

Olga heeft veel ervaring als psycholoog. In overleg met de huisarts kunt u bij haar terecht wanneer u last heeft van bijv. somberheidsklachten, angsten, problemen op het werk, relatieproblemen, stressklachten. Ook kunt u voor rouwbegeleiding bij haar terecht. Zij inventariseert de klachten en behandelt zelf of verwijst door. De POH-GGZ wordt volledig door de verzekering betaald en gaat niet ten koste van uw verplichte eigen risico.

Elke vrijdag is er een terugbelspreekuur waar u zich voor op kunt geven via de assistenten. Olga belt u dan tussen 12.00 en 12.30u terug.

Per januari 2018 is het GGZ team uitgebreid met Saskia Sielias POH-GGZ (i.o.) waar u terecht kunt na doorverwijzing van de huisarts. U kunt terecht bij Saskia als u last heeft van somberheidsklachten, angsten en stressklachten. Ook voor middelen mis/gebruik, seksuele problemen of vragen, schuldhulpverlening en relatieproblemen kunt u bij haar terecht.

De POH-GGZ wordt volledig door de verzekering betaald en gaat niet ten koste van uw verplichte eigen risico.